Aug
12
2010

Google är inte allt – Internet World

Jag läste precis en spännande artikel i Internetworld om uttalanden om google och andra sökmotorers funktion och var man ska annonsera. Detta är en fråga som många undrar och likaså jag själv. Var är det viktigt att synas egentligen? När man optimerar en site mot google får man ju faktiskt väldigt ofta samma placeringar på andra sökmotorer också så som eniro, bing med flera. Tiden till olika positioner kan variera något men resultaten i slutändan brukar vara hyffsat lika. Självklar ska man synas överallt men eftersom nu google har 90% av alla sökningar i sverige känns det ändå som att google är det absoulta måstet av alla dessa olika sökmotorer och tjänster.

About the Author:

1 Comment + Add Comment

  • I dagens läge känns Google väldigt viktigt jämfört med övriga konkurrenter. Google har blivit synonymt med att söka på Internet och har t.o.m. fått ett verb uppkallat efter sig “googla” som har definitionen att söka information på Internet.

    Jag hoppas personligen inte att Bing blir någon succé eftersom jag inte direkt är en fan av Microsoft.

    Besök min hemsida på http://designbank.se.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.