PRINT

Ibland kan det vara svårt att överföra design från pappret till webben eller tvärt om. Du kanske har en logotyp eller en bra hemsida men ingen logotyp. Eftersom vi på BlueMonkey Productions är erfarna designers hjälper vi med glädje till att ta fram det material du vill för att din hela grafiska profil ska stämma överens. Vi arbetar fram en grafisk profil och överför den från webben till ditt tryckta material så som visitkort, foldrar, tröjor eller annat som kan tänkas vara aktuellt för dig eller ditt företag.

Idag framstår den grafiska designen många gånger som ett företags största konkurensmedel. Det är därför viktigt att ligga i framkant och sticak ut inte bara på nätet utan även i tryckta medier.

En attraktiv design signalerar välmående och inger förtroende för dina kunder. Enhetligehten ska stråla genom hela verksamheten och kommunicera med kunden.

Tryck i media
Vi på BlueMonkey productions har gedigen kunskap och erfarenhet av grafisk formgivning för tryckt media och har arbetat med tidningar som Metro, stockholm city, sydsvenskan, Dagens Nyheter och många fler. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att synas på bästa sätt