WEB – Vi bygger din hemsida

En hemsida ska vara unik och personlig.
BlueMonkey Productions lägger stor vikt vid att din hemsida reflekterar och uppfyller det primära syftet med hemsidan. En hemsida ska vara lätt att använda samtidigt som den är grafiskt tilltalande. BlueMonkey Productions har många års erfarenhet av webbdesign och vet vikten av hemsidan för framgång på internet. Vi vet att en hemsida är nyckeln till framgång såväl online som offline.

Grafisk design
Att göra en lockande och kundeffektiv hemsida är vår målsättning i alla lägen. Med hjälp av dig eller med fria händer tar vi fram en hemsida som tilltalar din målgrupp på bästa möjliga sätt. Vi implementerar den grafiska designen i din befintliga platform eller tar fram en plattform som passar dig eller ditt företag. Vi arbetar bland annat med det välkända systemet EpiServer.

Open source CMS
Idag finns många så kallade Open source CMS att välja mellan. Ett Open source CMS är gratisplatformer gjorda för att vidareutveckla eller använda som dom är. Här finns stora möjligheter att implementera design och funktioner på ett snabbt och effektivt sätt samtidigt som du kan redigera texter, bilder och annat som du kan tänkas villja ändra på ett enkelt sätt. Vi har stor erfarenhet och arbetar dagligen med Open source CMS så som wordpress och Joomla.

Utveckling
BlueMonkey Productions erbjuder självklart förutom webbdesign även program och webbutveckling i form av programmering, implementering samt modulutveckling. Kanske behöver du en speciell funktion till din hemsida. Vi utvecklar moduler till wordpress, Joomla och standalone och tar även fram funktioner för dig efter ditt behov.

Service avtal
För att inte lämna dig som kund i sticket när arbetet med din hemsida är klart erbjuder vi självklart service och uppdateringsavtal där vi både servar, uppdaterar och utvecklar din hemsida efter dina önskemål.

Användartest
Vid design av hemsidor finns – förutom grafisk formgivning också andra mycket betydelsefulla faktorer som användbarhet.

Beroende på vilken typ av hemsida du väljer att utveckla erbjuder vi utbildad och erfaren expertis inom området för att säkerställa att din hemsida uppfyller kraven för användabarhet.

Vikten av användbarhet på nätet är stor och efterfrågad och det krävs ofta idag att en hemsida är funktionell och välanpassad för användaren för att behålla användaren och få återkommande kunder. För att ta reda på hur kunder ser på din hemsida kan man genomföra så kallade användartester.

Vi på BlueMonkey Productions har stor erfarenhet av användar och kundtester och erbjuder skräddarsydda användartester på din hemsida.